Simbolistica pagana a cultelor vechilor zeitati babiloniene si egiptene in heraldica  romaneasca si internationala

 

Cultul solar babilonian, cultul taurului sacru Hapi egiptean (reincarnarea zeului soare Osiris, nascut din sotia lui Isis(!) cea cu aripi de acvila, Horus zeul soim/acvila (acelasi Ra renascut din Isis sau Aton/Akenaton nascut din sotia lui Hator(!) , simbolistica babiloniana a regelui-zeu Nimrod , cel inaripat in mijlocul discului solar , prezente pe steaguri, embleme nationale, logourile institutiilor de stat. 

Stela de piatra din Ur, oras Mesopotamian antic, ce infatiseaza semi-luna in crestere, luna in ascendent, cu steaua/astrul diminetii in centru;aproximativ 5000 de ani vechime

Stela de piatra antica: Trinitatea pagana , venerata de oameni: Baal, Isis si fiul , Soarele, Luna si Luceafarul diminetii.

4500 de ani vechime.

Hator, sotia lui Akenaton zeul -soare, o alta zeitate egipteana, luna in crestere,si discul solar in centru.

basorelief egiptean, luna in crestere ,simbol al zeitatilor egiptene pagane Ra, Aton, Osiris.

Templul zeitatii Hator, taurul sacru al fecunditatii Apis cu semiluna formata din coarne, si soarele central.Era considerat ''reincarnarea'' zeului soare Ra(Osiris) si era considerat sfant..

moneda antica, pe o fata chipul Imperatorului Hadrianus, pe cealalta semiluna in crestere, cu steaua /astrul inautru,simbol al ''divinitatii''pagane .

Soarele central, steaua  in urcare si semiluna formata din spice de grau.

Apis- zeitate egipteana: taurul Apis, din templul ''orasului soarelui'': Heliopolis, cu discul solar intre coarnele ce ,fireste, formeaza o semiluna.

Taurul sacru egiptean Apis (Hapi),statueta antica aprox. 4500 de ani vechime.Era considerat ''reincarnarea ''zeului soare Ra(Osiris)

 

Baku- muzeul din Baku, Azerbaidjan

Stema Moldovei: capul de bou/taur,cu steaua intre coarne,semiluna in dreapta si o roza in stanga.

Stema Romaniei: capul taurului sacru egiptean Apis, cu steaua in ascendent intre coarne, semiluna si soarele in parti. Mai multe detalii desprecomponenta stemei aici. De remarcat ca in heraldica Romaniei aproape nu exista steme de judete/institutii /ministere /sigilii care sa nu contina cele 5 elemente cheie: soarele, luna , steaua, capul de bour/taur si acvila/vulturul.

Deceneu, mina dreapta a lui Burebista(Burebista a condus geto-dacii intre 82-44 inainte de Hristos), si pus mai apoi vice-rege, a fost un vrajitor umblat mult timp prin Egipt; odata instaurata stapanirea lui, a inclus in simbolistica geto-daca elementele de idolatrie egipteana, a trinitatii pagane soare-luna-luceafar(steaua de dimineata) a zeitatilor RA, ISIS, HORUS, inclusiv taurul sacru Apis.(reincarnarea zeului soare Osiris/ Ra)

APARUT IN Monitorul Oficial Nr. 236 DIN 24/09/92  Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.  CAP. 1  Stema Romaniei 
ART. 1  Stema Romaniei simbolizeaza statul roman national, suveran si independent, unitar si indivizibil si se compune din doua scuturi suprapuse: scutul mare si scutul mic.  Scutul mare, pe albastru, are o acvila de aur cu capul spre dreapta, cu ciocul si ghearele rosii, cu aripile deschise, tinind in cioc o cruce ortodoxa din aur, in gheara dreapta o sabie, iar in gheara stinga un buzdugan.  Pe pieptul acvilei se gaseste scutul mic sfertuit cu insitiune: 

a) in primul cartier este stema Tarii Romanesti:  pe albastru, o acvila de aur cu ciocul si ghearele rosii, tinind in cioc o cruce ortodoxa de aur, insotita de un soare de aur la dreapta si de o luna noua de aur la stinga;  b) in cartierul doi este stema Moldovei: pe rosu, un cap de bour negru, insotit de o stea de aur intre coarne, cu cinci raze, de o roza cu cinci foi la dreapta si de o luna conturnata la stinga, ambele de argint;  c) in cartierul trei este stema Banatului si Olteniei: pe rosu, peste valuri naturale, un pod de aur cu doua deschideri boltite, din care iese un leu de aur tinind un palos in laba dreapta din fata;  d) in cartierul patru este stema Transilvaniei, cu Maramuresul si Crisana:  un scut taiat de un briu rosu ingust; in partea superioara, pe albastru, o acvila neagra cu ciocul de aur, iesind din briul despartitor, insotita de un soare de aur la dreapta, de o luna de argint conturata la stinga; in partea inferioara, pe aur, sapte turnuri rosii, crenelate, dispuse pe doua rinduri, patru si trei;  e) in insitiune sint reprezentate tinuturile Marii Negre: pe albastru, doi delfini de aur afrontati, cu cozile ridicate. 

Care este sensul acestor elemente de idolatrie pagana , care este rostul straduintei seculare ,milenare chiar, de a pastra cultura pagana prin grafica, simbolistica,heraldica,sisteme religioase si de stat?

Elementele de idolatrie BABILONIANA si EGIPTEANA continua sa fie prezente intr-o  mare masura in siglele si logo-urile institutiilor guvernamentale si prezidentiale din toata lumea, in sisteme religioase, in iconografia bisericeasca,in culte si organizatii mistice,pe bancnote si logo-uri de firme, companii,toate aratand de fapt CUI APARTIN la nivelul cel mai inalt toate imparatiile pamantene,conducerile,sistemele financiare,militare,economice si religioase .


Daca mai aveti dubii despre apartenenta acestora,dincolo de aparentul ‘’management uman’’ , sa deschidem Noul Testament la Luca 5,4'' Satana L-a suit pe un munte înalt, I-a arătat într-o clipă toate împărăţiile pământului şi I-a zis: "Ţie Îţi voi da toată stăpânirea şi slava acestor împărăţii; căci mie îmi este dată şi o dau oricui voiesc.Dacă, dar, Te vei închina înaintea mea, toată va fi a Ta."

Gruparea luciferiana isi marcheaza teritoriile cu aceleasi sigle/logo-uri/simbolistici mistice folosite inca din Egiptul antic si imperiul Babilonian. Desi generatiile omenesti au trecut, nemuritorii(deocamdata)ingeri cazuti ,conduc si administreaza la fel ca in trecutul omenirii toate imparatiile pamantului,si ofera recompense substantiale de ‘’succes’’ oricui se dovedeste sluga devotata si se inchina lor, si nu Dumnezeului Cel Adevarat.

Ce parere are Creeatorul universului despre indoctrinarea falsei stiinte a ‘’ostirilor ceresti’’ ,sori,planete,constelatii,ce erau venerate ca ‘’dumnezei creatori’’ acum mii de ani ,dar si in ziua de astazi?

Deuteronom 17:2-3’’ ..se va găsi poate în mijlocul tău, într-una din cetăţile pe care ţi le dă Domnul Dumnezeul tău un bărbat sau o femeie care să facă ce este rău înaintea Domnului Dumnezeului tău, şi care să calce legământul Lui; care să meargă după alţi dumnezei ca să le slujească şi să se închine înaintea lor,după soare, lună sau toată oştirea cerurilor, aşa cum eu n-am poruncit.

Deuteronom 4:19 ''Veghează asupra sufletului tău, ca nu cumva, ridicându-ţi ochii spre cer, şi văzând soarele, luna şi stelele, toată oştirea cerurilor, să fii târât să te închini înaintea lor şi să le slujeşti: căci acestea sunt lucruri pe care Domnul Dumnezeul tău le-a făcut şi le-a împărţit ca să slujească tuturor popoarelor, sub cerul întreg.''