Logo-urile mortii si simbolistica satanista astazi

''Moartea este draguta . E cute. E cool si amuzanta.''

Oare vrei sa fi ca ceilalti...? Hotarit, ca vrei sa fi diferit ...

Daca Babilonul spiritual, sursa tuturor spurcaciunilor , ar avea un top al uriciunilor pe care le-a generat in decursul timpului , cucultul mortii siguranta la loc de frunte s-ar situa cultul mortilor , proliferarea traditiilor, simbolisticii si a obiectelor ce definesc acest cult pagan ce propaga ideea mortii si a putreziciunii ca o ‘'alternativa ‘' la Viata pe care o ofera Dumnezeu Cel Atotputernic .

Inca din Geneza , ingerii cazuti au facut presiuni intense asupra Omului sa-l convinga de ‘'necesitatea ‘' existentei unei astfel de alternative , ca moartea de fapt nu este ‘'moarte si nefiinta'' ci dimpotriva, este ceva de dorit, o stare mai buna si mai elevata a omului care devine un fel de ‘'dumnezeu'' ‘' „Hotărât, că nu veţi muri, dar Dumnezeu ştie că, în ziua când veţi mânca din el, vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul." (Geneza, 3.4)

Cu alte cuvinte, ingerii cazuti il contrazic pe Dumnezeu care spune clar ‘' .. din pomul cunoştinţei binelui şi răului să nu mănânci, căci în ziua în care vei mânca din el vei muri negreşit." ‘' (Geneza 2.12)

Ei propaga ideea mincinoasa a unei altfel de stari a omului in moarte, care devine astfel un ‘'egal'' al lui Dumnezeu , o stare de dorit si de urmat la care primii oameni adera fara ezitare, uitind Cuvintul clar si de neschimbat al lui Dumnezeu.

Acest cult al mortii imbraca astazi nenumarate forme, toate izvorind din acelasi puroi initial deversat de ingerii cazuti in mintea oamenilor :  moartea ar fi ceva ok , cool, trendy  (pentru tineret) , iar cultul mortii ceva absolut necesar pentru oamenii maturi care ‘'cinstesc'' ‘'mortii care traiesc'' undeva in ‘'alta lume'' , cu tot felul de pomeni, pomeniri, mancaruri , haine, de parca un mort s-ar mai putea bucura vreodata de ceva material din aceasta lume fara Viata de la Dumnezeu...'' Cei vii, în adevăr, măcar ştiu că vor muri; dar cei morţi nu ştiu nimic şi nu mai au nicio răsplată, fiindcă până şi pomenirea li se uită. Şi dragostea lor, şi ura lor, şi pizma lor demult au şi pierit, şi niciodată nu vor mai avea parte de tot ce se face sub soare.'' (Eclesiastul 9.5) '' Cum se risipeşte norul şi trece, aşa nu se va mai ridica cel ce se coboară în Locuinţa morţilor!Nu se va mai întoarce în casa lui şi nu-şi va mai cunoaşte locul în care locuia.'' ( Iov cap.7,versete 9,10)

Subtil, pe furis, serpeste ca la inceputuri si ca din totdeauna, ingerii cazuti infiltreaza o intreaga industrie si o intreaga lume cu simbolistica si logo-urile cultului mortii , sub o masca de amuzament stupid si nonconformism  ridicol.

Daca pina nu demult hainele cu cu inscriptionari pline de capete de mort si instigare la violenta, nesupunere, crima si alte pacate erau apanajul rock-erilor si a unei categorii destul de restrinse de utilizatori ‘'rebeli'', in ziua de azi este de ajuns sa cutreieri internetul , sau mall-urile din oras , pentru a descoperii cu uimire noua linie vestimentara pentru bebelusi (?!?) , pentru copii, pentru fetite si baietei , ce poarta logo-urile mortii , capete de mort, scheleti, oase , cranii ranjind , pe absolut orice tip de obiect vestimentar :pe sosete, pe tricouri, pantofiori, papuci , gentute, pantalonasi , inclusiv pe jucarii.

   

 

Ce are in comun viata  curata a copiilor, cu spurcaciunea putreziciunii si simbolistica mortii? Ce are in comun privirea limpede a  ochilor de copii cu craniile ranjite si oasele putrezite desenate ‘'amuzant'' pe bluzite si maieuturi? Ce are in comun ideea de copil cu ideea de moarte ‘'funny'', ''cool''  si ‘'trendy ‘' ????

Absolut nimic , desigur . Este doar acelasi puroi al intunericului , stors de mii de ani in mintea si preocuparile omului , insa acum se incearca obisnuirea lui inca din frageda pruncie cu ideea mortii ca ‘'stare cool'' , amuzanta, trendy , moderna si non conformista , fiindca ceea ce vedem si auzim zi de zi, ne formeaza caracterele si  devin obisnuinte, automatisme si legi de viata .

Sunt zeci de site-uri cu magazine online pentru copii care promoveaza vestimentatia ‘'death is funny ‘' , mizind pe ideea de ‘'originalitate ‘' si unicitate pe care o confera o astfel de imbracaminte pentru micuti .

Iata un exemplu de reclama pe un mare site, care pur si simplu oripileaza orice minte ,cit de cit lucida si rationala :

‘' If you've never thought of skulls and baby clothes as things that went together, perhaps it's time that you changed your thinking. Sure, skulls can be scary, but when they're found on clothing designed for babies they're just scarily cute. They're more rounded, they're puffier, and they're adorable - while still being edgy. Skull baby clothes and crazy baby clothing aren't as popular as some of the more traditional styles of clothing for little ones, but the popularity of them is growing. Let's face it - they're cool. If you want your baby to look like everyone else's babies that's fine. There's nothing at all wrong with that and you have to choose whatever is best for your child, even in simple things like what he or she should be wearing. You can avoid that, with great skull baby clothes. The skulls aren't frightening, and they're very cute and playful looking. But skull baby clothes still give you that little bit of an edge that you wouldn't have with pastel bunnies, hearts, and flowers. Your baby won't dress like everyone else's babies, and that will set him or her apart, and help to set your family apart, too. It's a great way for you to have something unique but without being too different. You don't want to be so different that you cause problems for your little one, but at the same time, it's no fun to be the same as everyone else, either. You can get your skull baby clothes in pastels or you can get them in black, and either way they look great and bring smiles to almost everyone who sees them.''

Iata si traducerea : '' Daca nu v-ati gandit niciodata la cranii de mort si hainute de copil ca la doua lucruri ce merg impreuna , poate ca este timpul sa va schimbati gandirea. Desigur, craniile de mort pot fi inspaimintatoare , dar cind se gasesc pe hainute de copil, sunt de-a dreptul dragute. Craniile sunt mai rotunjite, mai pufoase, si sunt adorabile . Hainutele cu cranii pentru bebelusi si hainele nebunesti de copii nu sunt asa populare ca celelalte obiecte vestimentare traditionale pentru micuti, dar popularitatea lor este in crestere (!) . S-o recunoastem: sunt cool! Daca vrei ca micutul tau sa arate ca oricare alt copil , e ok. Nu este nimic rau in asta si si trebuie sa alegi ce este mai bun pentru copilul tau , chiar si in lucruri simple cum ar fi ce tip de haine sa poarte. Poti sa eviti asta cu minunatele hainute cu cranii de morti. Scheletii nu sunt inspaimintatori , si sunt foarte draguti si jucausi la vedere. (!)Totodata, craniile desenate dau un pic de ‘'sare si piper'' hainutelor , efect ce nu il au desenele cu iepurasi pastel, inimioare, si floricele. Copilul tau nu se va imbraca asa ca si copilul altuia, ci va fi diferit, imbracat aparte, si familia ta va fi aparte. Sigur, nu vrei sa fi atit de diferit incit sa creezi probleme pentru micutul tau, dar in acelasi timp , nu este deloc distractiv sa fi la fel ca ceilalti din jurul tau. Poti sa ai hainutele de copil cu cranii de mort in culori pastel, sau le poti avea negre (!) si in ambele feluri ele vor arata minunat si vor aduce zimbete laargi majoritatii privitorilor. ‘'

Ca dintotdeauna, intunericul in aparenta nu forteaza mana nimanui, ba chiar spune:'' este alegerea ta libera ...daca vrei sa fi ca gloata sau vrei sa fi diferit? Nimeni nu te obliga..totusi... nu e deloc distractiv sa fi ca ceilalti...''

Incredibil,nu? Totusi, aceste site-uri exista, e de ajuns un search cu ‘'skull clothes ‘' si apar cu zecile. Moartea este funny, este pufoasa, este draguta . Moartea este cool . Cine mai are nevoie de Isus Hristos si jertfa Lui pentru ca oricine crede in El SA NU MOARA, ci sa aiba viata vesnica??( Ioan 3. 16) Daca moartea este o alternativa cool si ceva amuzant, de dorit , diferit si trendy, cine mai are nevoie de Viata pe care o ofera Dumnezeu?

Astfel de intrebari absurde se nasc in urma folosirii si acceptarii acestor infiltrari subliminale ale ingerilor cazuti , care se chinuie de mii de ani sa ne convinga de faptul ca Dumnezeu ‘' a mintit ‘' cind a spus ca fara El vom muri , se straduiesc de mii de ani sa ne minta ca vom fi intr-o stare ‘'de invidiat'' , superioara, egala cu cea a Lui Dumnezeu daca alegem  neascultarea si moartea.

   

Logo-urile mortii nu sunt prezete doar pe hainutele de copii, la fel de prezente sunt si pe cele de adulti, sau pe obiectele pe care le folosim zilnic. Adidasi, papuci , curele si sepci, tricouri si pantaloni, desenate brodate stampilate pictate cu logo-urile mortii si ale putreziciunii, cu oase descarnate si scheleti ranjiti, insotite de texte in aceeasi tematica , nu mai sunt demult apanajul ‘'metalistilor''rebeli , ci devin din ce in ce o moda ce acapareaza o masa tot mai larga de utilizatori ignoranti care nu dau doi bani pe insemnatatea desenelor sau inscrisurilor pe care le poarta cu mindrie .

   

     

Intrebati 10 oameni ce cuvinte si ce semnificatii poarta pe obiectele vestimentare, si cel putin 9 dintre ei vor raspunde ca habar nu au si nici nu-i intereseaza, dar le place ca ‘'arata bine'' e cool, e dragut, e cute. Pe strada poti vedea fete si baieti purtind tricouri cu  texte '' I am a Bitch'' , ‘'F.. you''  ,‘'de puta madre'' ,'' sex addicted'' . Probabil n-au avut curiozitatea sa traduca textul inainte sa-l imbrace, sau dimpotriva o fac special ?

   

     

Unii  poarta  tricouri inscriptionate si pandantive cu ‘' crucea intoarsa a lui Nero'' , devenit din anii ‘70-'80 ‘'simbolul international al pacii ‘', cercul ce are in interior o cruce inversa cu bratele frinte .

Putini stiu ca acesta era simbolul crestinilor ucisi pe vremea imparatului Nero, ca semn al victoriei lui asupra crestinatatii si a adeptilor Lui Isus Hristos. In anul 64 d. Hristos un mare incendiu a ars din temelii Roma , din ordinul lui Nero, care mai apoi a dat vina pe crestini , pentru a avea un motiv sa-i persecute, sa-i tortureze si in final sa-i execute prin crucificare, sau aruncindu-i la caini infometati ,sa-i rupa de vii.

Apostolul Pavel a fost decapitat in afara zidurilor Romei , din ordinul lui Nero. Apostolul Petru a fost unul din crestinii torturati  din ordinul lui Nero, batut in cuie pe o cruce cu capul in jos..Alte sute, poate mii de crestini au fost executati  in acea perioada, pentru simplul motiv de a fi adepti ai lui Isus Hristos.

Insa nu erau crucificati similar cu modul in care a fost crucificat Isus Hristos, ci invers, pe o cruce rasturnata , cu bratele frinte in V intors, care sa simbolizeze infringerea crestinilor si a lui Hristos in fata ‘'puterii'' regimului dictatorial al lui Nero .nerocross

Mai tarziu, aceeasi cruce intoarsa cu brate frinte devine simbolul international al satanismului, al adeptilor intunericului, al potrivnicilor Lui Dumnezeu, si totodata...simbolul ‘'PEACE'' international, de pace si toleranta, de dezarmare nucleara ...

Iata o reprezentare veche ,din anii 350-400 dupa Hristos , ce zugraveste rastignirea Apostolului Petru din ordinul lui Nero:

In ziua de azi, un simbol al infringerii crestinilor si al umilirii adeptilor lui Isus Hristos,  trece  drept fals simbol al pacii si dezarmarii;  crucea inversata apare in interiorul unui cerc ( Pamintul) ceea ce simbolizeaza infringerea crestinilor pe tot globul pamintesc , un steag satanist,un drapel al intunericului ,fluturat pe milioane de tricouri si bannere cu un fals nume pacifist...

   

   

Sunt atit de multe simboluri ale intunericului prezente astazi in lume, sub masca unor denumiri si atributii mincinoase, incit s-ar putea scrie o enciclopedie intreaga ; si toate se bazeaza pe ignoranta lumii.

Poate ca unora li se pare lipsit de importanta desenul sau textul pe  care-l poarta pe obiectele vestimentare; insa atunci cind porti un tricou pe care scrie , de exemplu, ''hai steaua''  , nu prea este bine sa te gasesti in mijlocul fanilor echipei dinamo;

Brusc, textul/imaginea  de pe tricou devine importanta , fiindca ceilalti din jur te catalogheaza in functie de mesajul pe care-l transmiti, fie si prin obiectele vestimentare& inscriptii.  Iar consecintele pot fi dezastruoase pentru persoana in cauza.

La fel, un posesor adult de haine ''death is funny''  , un purtator de sapca cu craniu& oase ,sau de tenisi cu capatini de mort rinjite printre trandafiri,  afirma cu voie sau fara voie, ca este un adept si un fan al mortii si al putrezirii  cool &trendy.

Un individ ce afiseaza tricouri cu crucea intoarsa a lui Nero, se identifica simbolic cu nelegiuirea acelui monstru , se declara fan in mod public, poate chiar fara sa vrea  .Altii aleg in mod voit  logo-ul mortii , pentru a fi ''diferiti'' , pentru a soca sau a atrage atentia asupra aspiratiilor lor intunecate.

Altfel, de ce ar afisa astfel de mesaje decit pentru a se lauda  cu ''tabara '' din care fac parte? Poate doar din prostie,nestiinta, sau ignoranta...

Insa ignoranta dauneaza grav sanatatii .

Spirituale, si nu numai...