Cand vine sfarsitul lumii ?

 

Isus Hristos :’’ Iată că v-am spus mai dinainte.’’ (Matei 24:25 )


Cum se fac milioane de euro din ignoranta spirituala a oamenilor

‘’Mesajele unei organizaţii - Family Radio -, care propovăduieşte sfârşitul lumii pe 21 mai 2011 ,au apărut pe mai multe panouri publicitare din Capitală, dar şi din ţară. Firma de panotaj implicată în popularizarea mesajului apocaliptic spune că nu încalcă nicio prevedere legală.

"Această campanie are ca obiectiv lansarea postului de radio familyradio", se arată în comunicatul Euromedia & Beta Cons.

‘’ În partea de jos apare adresa unei paginii web care aparţine organizaţiei Family Radio, condusă de pastorul şi moderatorul radio Harold Camping, în vârstă de 89 de ani.

Camping este cel care susţine că a descoperit un sistem matematic cu ajutorul căruia poate interpreta anumite informaţii criptate din Biblie.

''Afişele publicitare însă dau drept sigur sfârşitul lumii, precizând scriptic: că "Biblia îl garantează".Probabil asa cum l-au mai ''garantat'' si in 1994, la precedenta profetie a acestui nene despre sfarsitul lumii...

''Panourile au fost amplasate în Timişoara, Brasov , dar şi în Capitală.

După calculele lui, Iisus va coborî pe pământ pentru a doua oară pe 21 mai 2011, ceea ce va aduce după sine "ziua judecăţii" şi sfârşitul lumii ‘’ ,    relatează ziarul  gandul.info.

De sute si mii de ani, diverse personaje in lipsa de alta ocupatie , stabilesc judecati finale si date fixe ale ‘’sfarsitului omenirii ‘’ , mintind cu nerusinare ca exista dovezi biblice care le garanteaza aberatiile.

Unii chiar fac bani cu camionul, speculand prostia si ignoranta unei mari categorii de oameni , cum este cazul acestui batrinel de 89 de ani care aduna din anii ’60 sute de milioane de dolari  din apelurile telefonice ale celor care vor sa afle ceea ce nici ingerii nu stiu,cu atat mai putin oamenii.

Specularea ignorantei maselor de oi se bazeaza pe un singur lucru : necunoasterea Scripturii de catre cei manipulati. Miliarde de euro se scot din filme cu si despre acest subiect, astrologi , numerologi,vrajitori si ghicitori se intrec in a stabili date fixe ale venirii ‘’sfarsitului’’ .

Ce spune Isus Hristos despre sfarsitul lumii ?

Biblia este foarte clara in ceea ce priveste evenimentul final, si cand va avea loc .Ucenicii l-au intrebat pe Isus cand va veni sfarsitul lumii, si cand va fi a doua venire a Lui: (Matei 24:3)

‘’ El a şezut jos pe Muntele Măslinilor. Şi ucenicii Lui au venit la El la o parte şi I-au zis: „Spune-ne, când se vor întâmpla aceste lucruri? Şi care va fi semnul venirii Tale şi al sfârşitului veacului acestuia?”

Drept răspuns, Isus le-a zis: „Băgaţi de seamă să nu vă înşele cineva. (Matei 24:4 )

Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl. (Matei 24:36)’’ Atunci dacă vă va spune cineva: „Iată, Hristosul este aici sau acolo”, să nu-l credeţi. (Matei 24:23)Căci se vor scula hristoşi mincinoşi şi proroci mincinoşi; vor face semne mari şi minuni, până acolo încât să înşele, dacă va fi cu putinţă, chiar şi pe cei aleşi.(Matei 24:24) Deci dacă vă vor zice: „Iată-L în pustiu”, să nu vă duceţi acolo! „Iată-L în odăiţe ascunse”, să nu credeţi. Căci, cum iese fulgerul de la răsărit şi se vede până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului omului.(Matei 24:26-27)


Isus Hristos ne avertizeaza sa nu ne lasam pacaliti de diversi insi pusi pe manipulat oameni din prostie, rea-vointa sau interes material , ori toate la un loc.

Daca cineva afirma '' eu stiu cand va fi sfarsitul lumii'' inseamna ca il face mincinos pe Hristos. Pentru ca Hristos a spus clar ca numai Tatal din Ceruri stie cand va fi sfarsitul. Nu trebuie sa fim academicieni, oameni de stiinta sau genii pentru a nu ne lasa manipulati de '' profetii'' mincinosi ai veacului acestuia.

Trebuie sa facem un singur lucru : sa ne informam , si nu oriunde, ci din Cuvantul scris ,care este Biblia, Sfanta Scriptura.

In aceasta carte avem un scut si o arma redutabila impotriva oricarei manipulari , iar aceasta arma este insasi cunoasterea Bibliei. Pina una alta, sfarsitul pentru fiecare om este chiar sfarsitul vietii lui: atunci lumea se termina pentru cel care moare. La ce foloseste cuiva sa stabileasca o data aiuritoare a ‘’sfarsitului lumii’’ ? Pentru a profita material dupa urma ignorantei turmelor de oi, sau macar pentru a le isteriza pentru amuzament.

Poate afla cineva cand va avea loc a doua venire a lui Hristos?

Isus Hristos spune : (Matei 24:37 ) :’’ Cum s-a întâmplat în zilele lui Noe, aidoma se va întâmpla şi la venirea Fiului omului. În adevăr, cum era în zilele dinainte de potop, când mâncau şi beau, se însurau şi se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie, şi n-au ştiut nimic, până când a venit potopul şi i-a luat pe toţi, tot aşa va fi şi la venirea Fiului omului.’’

‘’Vegheaţi, dar, pentru că nu ştiţi în ce zi va veni Domnul vostru.’’(Matei 24:42 )

Dar macar niste semne care preced acest eveniment final, niste indicii despre a doua venire putem afla?

(Matei 24:4-14) ‘’Drept răspuns, Isus le-a zis: „Băgaţi de seamă să nu vă înşele cineva. Fiindcă vor veni mulţi în Numele Meu şi vor zice: „Eu sunt Hristosul!” Şi vor înşela pe mulţi.

Veţi auzi de războaie şi veşti de războaie: vedeţi să nu vă înspăimântaţi, căci toate aceste lucruri trebuie să se întâmple. Dar sfârşitul tot nu va fi atunci.

Un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii; şi, pe alocuri, vor fi cutremure de pământ, foamete şi ciume. Dar toate aceste lucruri nu vor fi decât începutul durerilor.

Atunci vă vor da să fiţi chinuiţi şi vă vor omorî; şi veţi fi urâţi de toate neamurile pentru Numele Meu.

Atunci mulţi vor cădea, se vor vinde unii pe alţii şi se vor urî unii pe alţii.

Se vor scula mulţi proroci mincinoşi şi vor înşela pe mulţi.
Şi, din pricina înmulţirii fărădelegii, dragostea celor mai mulţi se va răci.
Dar cine va răbda până la sfârşit va fi mântuit.
Evanghelia aceasta a Împărăţiei va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârşitul.

Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.’’ (Matei 24:36)

Cu ce tupeu stabileste astazi un nene plin de bani si aere de  ''profet''   pentru miliarde de oameni sfarsitul, ca si cum ar cunoaste el planurile Lui Dumnezeu pentru omenire, si Indurarea Lui pentru fiecare dintre noi?

Cu tupeul celui care ar vrea ca lumea sa moara odata cu el; pentru ca nici un profet mincinos de acest gen nu plaseaza sfarsitul lumii la sute de ani dupa moartea lui, ci spre sfarsitul vietii lui, cand si-ar dori probabil ca toti sa moara odata cu el.

Din fericire , dorintele lor egoiste ,amestecate cu interes de bani,si mascate sub aparenta unei ‘’relatii spirituale speciale’’ cu Divinitatea, sunt spulberate de Cuvantul Scripturii .

Pentru ca NIMENI ,fie om, fie inger, nu cunoaste planurile Lui Dumnezeu pentru sfarsitul miliardelor de oameni, nici cat tine indelunga Lui rabdare, nici cand va veni ziua aceea ciudata, ziua miniei Lui , nici masura Indurarii Lui, nici limitele Milei Lui, nici adancimea Dragostei Lui pentru fiecare dintre noi.

‘’Iată că v-am spus mai dinainte.’’ (Isus Hristos, Matei 24:25 )